Lenia się przeprowadza

Przenosimy aplikację na nowy serwer w Polsce. To potrwa krótko, najpóźniej do 3:00.

Twoje konto, rozmowy, posiłki i zdjęcia są bezpieczne i przechodzą razem z Tobą.

Po przeprowadzce może być potrzebne ponowne zalogowanie.